Χριστίνα Πουλιάση

Χριστίνα Πουλιάση: Το Ταξίδι της Τέχνης

Η Χριστίνα Πουλιάση, γεννημένη το 1963 στην Αθήνα, αλλά μεγαλωμένη στη Νότια Αφρική και την Αυστραλία, αποτελεί μια καλλιτέχνιδα με πολυσχιδή διαδρομή. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη “Βακαλω” και συνέχισε στο “Chisholm Institute of Technology” στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ειδικευόμενη στις Καλές Τέχνες. Η πορεία της την έφερε να εργαστεί στο “Monash University” της Μελβούρνης, όπου ανέλαβε τις εικαστικές παρουσιάσεις του τμήματος εκπαίδευσης του πανεπιστημίου, προσφέροντας ταυτόχρονα μαθήματα εικαστικών τεχνών σε μεταπτυχιακούς φοιτητές. Έχει εκθέσει τα έργα της και έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση και τη σκηνογραφία. Διδάσκει ζωγραφική τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς συλλόγους, δήμους, πολιτιστικά κέντρα και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Ο Χώρος Μας: Ένας Πολυσχιδής Κόσμος Τέχνης

Ο χώρος μας αποτελεί τόπο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών. Τα εργαστήρια λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να ανακαλύψει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Στο Κέντρο Τέχνης μας, διοργανώνονται ταυτόχρονα εργαστήρια και σεμινάρια για διάφορους τομείς τέχνης. Κατά το τέλος κάθε περιόδου, πραγματοποιούνται εκθέσεις και προβολές με τα έργα των συμμετεχόντων, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η τέχνη ζει και αναπνέει.

Ο χώρος μας

Όπου Συναντώνται και Ανταλλάσσονται Ιδέες

Ο χώρος μας αποτελεί έναν προσφιλή τόπο συνάντησης και διακύβευσης ιδεών. Τα εργαστήρια διαρκούν καθ’ όλη τη διάρκεια των 11 μηνών του χρόνου, προσφέροντας σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να εξερευνήσει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Στο Κέντρο Τέχνης μας, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια λειτουργούν παράλληλα για τους ανωτέρω τομείς, επιτρέποντας σε κάθε συμμετέχον να εξελίξει τις δεξιότητές του. Κατά το τέλος κάθε περιόδου, διοργανώνονται εκθέσεις και προβολές, παρουσιάζοντας τα έργα των συμμετεχόντων και δημιουργώντας έναν χώρο όπου η τέχνη ζει και αναδύεται.